Известие

Collapse
No announcement yet.

искам да си направя резервен ключ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• искам да си направя резервен ключ

Къде и за колко пари мога да си пиръчам в софия втори ключ за
    алфа 156.със всичките кодове и дистанционни.

от аутоиталия за около 200 лв
    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
    156 2.4 JTD - ex

Comment

освен софиа каге можем да поручвам ключа?
      respect!

Comment

В Плевен съм питал за моя ми иска 150 лв защото чипа бил някъв по-специялен
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Можеш да поръчаш във всяко представителство на Алфа. На мен ми казаха цена от порядъка на 260-300 лева (ключ+код карта)
          Алфист по душа и сърце!
          В търсене на 147
          Пежо 206 '02 - продава се!
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

Comment

А иначе без да ти четат кодове модове и прочее, колко е да ти направят само ключ който да ти пасва на ключалката и стартера.....?????
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
              А иначе без да ти четат кодове модове и прочее, колко е да ти направят само ключ който да ти пасва на ключалката и стартера.....?????
              е то без кода с тоя ключ само вратите ще можеш да си откючваш
              sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

До колкото разбрах човека иска оригинален ключ със дистанционно и сичките му екстри- такъв само от представителство, а иначе за 100-150 лв. мое се напраи на разни места, но само ако ти е с код 1 или 2, 3ката не я пряват още
                156 2.4 JTD - ex

Comment

ключ

каде ги четат код 2
                  156 2.5 V6 24 V

Comment

Re: ключ

Първоначално публикувано от Irs
                    каде ги четат код 2
                    ето каде : http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... A%EB%FE%F7
                    156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Stefan84
                      Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
                      е то без кода с тоя ключ само вратите ще можеш да си откючваш
                      Ми кажи речи на мен само това ми трябва.....ще го забия с чипа от оригиналния ключ в ключалката на стартера, да си дреме там - така или иначе не я паля от там, а от дистанционното на алармата, че нещо много ги губя тия ключове....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Сериозно ли я палиш с копчето на алармата или само я отключваш оттам.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox
                          Сериозно ли я палиш с копчето на алармата или само я отключваш оттам.
                          Сериозно бре....толкова невероятно ли звучи......

Comment

само дето става лесна за крадене като сложиш чипа постоянно в колата ако не друго
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Вярно че е така, но все пак никаде на нея не пише че ключа е забит в ключалката, и чипа е залепен на ключалката, който иска да я габоса и знае как да го направи изобщо няма да има нужда от ключа тъй като ще може да я запали и без нея, ако такъв така или иначе влезе в колата ще е без значение дали има ключ или не, а ако попадна на някой дето не иска да я краде, а само да потаръшува върте и случайно види че има ключ и реши да я запали, винаги мога да блокирам двг от дистанционното, тъй като рядко колата е на повече от 200 метра от мен......пък и не винаги оставям ключа вътре, само чипа е залепен за ключалката и не се вижда, просто когато се запали от дистанционното и се влезе в колата до 40 сек трябва да сложа някакъв ключ в ключалката, иначе гасне......абе дълга и широка е.....това ще ми трябва най - вече зимата, че жената е малко зиморничава и иска като влезе в колата и да и е топло......капризна жена, капризна кола - да не мислиш че ми е лесно....

Comment

Working...
                              X