If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До колкото разбрах човека иска оригинален ключ със дистанционно и сичките му екстри- такъв само от представителство, а иначе за 100-150 лв. мое се напраи на разни места, но само ако ти е с код 1 или 2, 3ката не я пряват още
147 2.0 Selespeed51%Sofia Driving Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving 156 2.4 JTD - ex
А иначе без да ти четат кодове модове и прочее, колко е да ти направят само ключ който да ти пасва на ключалката и стартера.....?????
е то без кода с тоя ключ само вратите ще можеш да си откючваш
Ми кажи речи на мен само това ми трябва.....ще го забия с чипа от оригиналния ключ в ключалката на стартера, да си дреме там - така или иначе не я паля от там, а от дистанционното на алармата, че нещо много ги губя тия ключове....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Вярно че е така, но все пак никаде на нея не пише че ключа е забит в ключалката, и чипа е залепен на ключалката, който иска да я габоса и знае как да го направи изобщо няма да има нужда от ключа тъй като ще може да я запали и без нея, ако такъв така или иначе влезе в колата ще е без значение дали има ключ или не, а ако попадна на някой дето не иска да я краде, а само да потаръшува върте и случайно види че има ключ и реши да я запали, винаги мога да блокирам двг от дистанционното, тъй като рядко колата е на повече от 200 метра от мен......пък и не винаги оставям ключа вътре, само чипа е залепен за ключалката и не се вижда, просто когато се запали от дистанционното и се влезе в колата до 40 сек трябва да сложа някакъв ключ в ключалката, иначе гасне......абе дълга и широка е.....това ще ми трябва най - вече зимата, че жената е малко зиморничава и иска като влезе в колата и да и е топло......капризна жена, капризна кола - да не мислиш че ми е лесно....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment